NL

Farmacie

Geïntegreerde en efficiënte aanpak

Wilt u dat uw project - klein of groot, enkelvoudig of multidisciplinair - efficiënt wordt uitgevoerd? ENGIE helpt u hierbij.

Van advies tot en met onderhoud

ENGIE helpt u bij de technische inrichting van hun productiefaciliteiten en laboratoria. Van advies en engineering tot realisatie en onderhoud. Zowel bij nieuwbouw, modificatie van installaties als apparatenbouw.

Betrouwbaar

ENGIE werkt volgens de internationale normen en wetgeving. Daarnaast houden we ons aan uw bedrijfsspecificaties. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige installaties en een betrouwbaar eindproduct.

1 / 3

Betrouwbare productie-installaties voor farmaceuten

De productiemethoden in de farmacie en biotechnologie stellen hoge eisen aan procesinstallaties- en apparatuur. ENGIE zorgt ervoor dat u op uw systemen kunt vertrouwen. Groot of klein project, wij tekenen voor het hele traject: van advies en ontwerp tot validatie en onderhoud.

Complete farmaceutische installaties met een korte doorlooptijd

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de technische inrichting van uw productieruimte of laboratorium? Op onze specialisten kunt u rekenen. Bij elk project staan uw wensen en de voorwaarden waaraan u als farmaceut moet voldoen centraal. Onze ervaren projectmanagers zorgen voor een efficiënte aanpak en korte doorlooptijd.

Hoe uw installatie tot stand komt:

  • Onze engineers gaan met uw URS aan de slag, ontwerpen de technische installatie en stellen specificatiedocumenten samen.
  • Daarna bouwen en installeren we bijvoorbeeld uw HVAC, clean utilities, skid of cleanroom.
  • Met een uitgebreide IQ en OQ procedures valideren we vervolgens uw systeem voor de inbedrijfstelling.

Nauwkeurige aanpak zorgt voor betrouwbare installaties

Uw productie- en onderzoekssystemen voldoen altijd aan de belangrijkste kwaliteitseisen. ENGIE is namelijk lid van de International Society for Pharmaceutical Engeneering (ISPE). Bovendien installeren we uw installaties volgens de richtlijnen van onder meer ASME-BPE, FDA, cGMP, ISO en USP. Daarnaast zorgen we er met inspecties, kalibraties en doordachte onderhoudsplannen voor dat uw meet- en procesapparatuur betrouwbaar blijft. Zodat u altijd maximale controle heeft over het productieproces en de kwaliteit van uw medicijnen.

ENGIE Services West Industrie BV

Willingestraat 4
3087 AN Rotterdam
Postbus 59122
3008 PC Rotterdam

Tel: 088 4843843

ENGIE Electroproject BV

Computerweg 21 
1033 RH Amsterdam
Postbus 34 
1000 AA Amsterdam

Tel. 088 484 90 00
Fax 088 484 93 00

ENGIE Services Noord BV

Exportweg 1 
9301 ZV Roden
Postbus 23
9300 AA Roden

Tel. 088 484 64 56
Fax 050 502 34 50