Wij investeren in een duurzame samenleving en zijn een betrokken partner bij de wereld om ons heen.

Wij zijn transparant, aanspreekbaar en in open dialoog met onze stakeholders. Zo zijn we o.a. duurzame partnerships aangegaan met mediapartners Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio, DuurzaamBedrijfsleven en Duurzaam Gebouwd.

The Green Quest

Aantonen dat bedrijven en instellingen duurzamer kunnen worden én dat dit een substantiële besparing oplevert. Dat is het doel van The Green Quest, een bijzondere samenwerking tussen ENGIE, SUEZ, Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. 

DuurzaamBedrijfsleven

ENGIE is partner van DuurzaamBedrijfsleven Media en aanjager van duurzaam ondernemen. DuurzaamBedrijfsleven is een belangrijke nieuwsbron over duurzaam ondernemen, innovatie en Cleantech voor het Nederlandse bedrijfsleven. Als Premium Partner hebben wij ons verbonden aan de sector Energie

Duurzaam Gebouwd

Het platform Duurzaam Gebouwd wil de integrale samenwerking in de vastgoed en bouw een grote stap vooruit helpen. ENGIE onderschrijft dit en is een van de partners van Duurzaam Gebouwd. Hiermee onderscheidt ENGIE zich als een van de top 250 organisaties die samenwerking in de bouwsector zoeken met andere partners, om vervolgens samen kennis te delen en nieuwe samenwerkingsvormen en concrete concepten op het gebied van duurzaamheid te ontwikkelen.