ENGIE Services is geautoriseerd verkoop- en servicepunt van draagbare kwikdampmeters van Arizona Instruments (AZI).

Alle services omtrent kalibraties en reparaties van de kwikdampmeters, worden vanuit het eigen ENGIE laboratorium in Roden uitgevoerd. Ook voor de verhuur en de aanschaf van kwikdampmeters kunt u bij ons terecht!

Waar worden kwikdampmeters gebruikt?

Kwik en kwikverbindingen zijn stoffen die zeer slecht voor de gezondheid zijn. Bij bedrijven in de olie-, gas- en chemische industrie kunnen kwik of kwikverbindingen aanwezig zijn als onderdeel van het proces. Hiernaast zijn deze stoffen bijvoorbeeld te vinden bij laboratoria, ziekenhuizen of afvalverwerkings- en waterzuiveringsbedrijven. Binnen dit soort bedrijven worden kwikdampmeters gebruikt om bronnen van kwik te herkennen, zodat de stof kan worden opgeruimd en/of eventuele lekken kunnen worden hersteld.

Kalibratie en reparatie kwikdampmeters

Om de betrouwbare werking te kunnen garanderen dienen draagbare kwikdampmeters jaarlijks gekalibreerd te worden. Mocht uw kwikdampmeter beschadigd zijn, dan verzorgen wij de reparatie voor u. De volgende kwikdampmeters kunnen door ons gekalibreerd en/of gerepareerd worden:

De productbladen met technische gegevens vindt u achter de links.

kwikdampmeters

Verhuur kwikdampmeter

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke kwikdampmeter voor een korte periode? Bij ENGIE bent u aan het juiste adres. Wij hebben de Jerome 431 en de Jerome J405 beschikbaar voor verhuur.

Reserveer hier direct uw kwikdampmeter!

Uw kwikdampmeter laten kalibreren?

Wilt u uw AZI kwikdampmeter laten kalibreren of wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van de aanschaf of verhuur van kwikdampmeters? Bij ENGIE bent u aan het juiste adres.

U kunt ons bereiken via telefoon +31 (0)88 484 99 99 of per e-mail: calibration@engie.com.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Hieronder vindt u diverse diensten waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is.

Contact